BEDTEXTIEL

Dekbedden en kussens voor een fijne sfeer en luchtig slapen.

Bedtextiel

Ongeacht de temperatuur een aangenaam klimaat in bed

Comfortabel dekbed kopen

Een dekbed zorgt voor een aangenaam klimaat in bed, mits het dekbed de warmte en vocht goed reguleert. Donsdekbedden zijn heerlijk licht en ‘vallen’ soepel om u heen. Dat voelt prettig aan! Sleep & Dream levert een assortiment aan dekbedden in verschillende materialen en uitvoeringen.

De stilstaande lucht tussen de donshaartjes in een donsdekbed zorgen voor een uitstekende isolatie. ‘s Zomers houdt het de warmte tegen; ‘s winters de koude. Dit regulerend vermogen – het vermogen aan te passen aan temperatuursomstandigheden – is vooral groot als er een groot percentage volgroeide dons is toegepast. Op die manier wordt het een 4-seizoenen dekbed, waardoor u geen dekbedden hoeft te wisselen. U kunt er het hele jaar door onder slapen (mogelijk op een paar warmte nachten na).

Sleep & Dream kussens voor een goede nacht

Een goed hoofdkussen vult de ruimte tussen uw hoofd en de matras. Welk kussen voor u geschikt is, hangt af van uw matras en lichaam. Sleep & Dream levert hoofdkussens in vele soorten en maten. U heeft keuze in verschillende vulmaterialen, zoals wol, kapok, veren, dons, schuimrubber of synthetisch materiaal. Kussens gevuld met natuurlijk schuimrubber of synthetisch materiaal zijn met name geschikt voor mensen met bronchitis, astma of andere allergieën. Ook is er volop keus in formaten.

Heeft u ’s morgens vaak een pijnlijke nek? Dan is het speciale nekrolkussen misschien iets voor u. De apart gevulde segmenten zorgen ervoor dat uw wervelkolom in balans is. Het kan nekklachten helpen voorkomen.

Hoofdkussen
Open kussen met dons
Stapel met kussens

Dekbed of kussen kopen?

De dekbedden, kussens en dekbedovertrekken van Sleep & Dream zorgen voor een optimale ventilatie en vochtregulatie, voor een prettige slaap. De dekbedovertrekken dragen bij aan de sfeer in uw slaapkamer. Om klachten van een huisstofmijtallergie tegen te gaan, hebben we speciale matrassen, kussens, dekbedden en dekbedhoezen voor een optimale bescherming.

0