MATRASSEN

De juiste ondersteuning van het lichaam door een comfortabel en blijvend veerkrachtig matras.

Matrassen

Gemaakt van innovatieve, natuurlijke producten

Matras kopen?

Een goed matras vormt zich naar uw lichaam en geeft de juiste ondersteuning, ook bij fysieke klachten. Door de hoge kwaliteitseisen bieden de matrassen van Sleep & Dream optimaal slaapcomfort. Elk matras bieden we in een één- en tweepersoonsmatras aan.

Alle Sleep & Dream natuurlatex matrassen zijn voorzien van heup- en schouderzones. De matrassen zijn ook leverbaar in extra brede of lange maten. Ook de pocketveringmatrassen hebben een heup- en schouderzone en geven extra steun in de rug.

Kwalitatieve afdeklaag

In de afdeklagen van de matrassen worden uitsluitend natuurlijke materialen verwerkt. De kwaliteit van deze laag van de matras bepaalt mede het comfort en de levensduur. Een goede afdeklaag isoleert en reguleert de warmte, waardoor u geen zweterig gevoel in bed heeft. De lagen worden gemaakt van materialen als katoen, scheerwol, wildzijde, kameelwol, kasjmier, alpaca of bamboe.

Diverse matras-uitvoeringen

Sleep & Dream biedt naast het standaard assortiment ook diverse speciale uitvoeringen.

Denk aan een ‘broekmatras’, waarbij u met een tweepersoonsmatras toch individueel de hoofdeinden kunt verstellen. Zo kunt u rechtop in bed zitten terwijl uw partner ligt of vice versa. Lig- en zitcomfort op maat!

Met een T-stuk kunt u makkelijk de gleuf tussen twee losse matrassen dichten. Daardoor voelt het alsof u één grote matras heeft en profiteert u tegelijk van de gemakken van twee losse matrassen.

Ecologische matrassen

Alle Sleep & Dream matrassen kunnen zonder meerprijs worden uitgevoerd in een geheel ecologische uitvoering. De matras wordt dan volgens de GOTS (biologisch katoen) en KBT (biologische wol) certificering geproduceerd.

Anti-allergie matrassen

Onze anti-allergie-matrassen zijn speciaal gemaakt voor CARA- en COPD-patiënten en mensen met huisstofmijtallergie of hooikoorts. Deze ziektes en allergieën stellen speciale eisen aan een matras. Alle Sleep & Dream schuimrubber en pocketvering matrassen kunnen zonder meerprijs worden uitgevoerd in de stofvrije uitvoering ‘Wash’. Deze matrashoes kunt u op 60 graden wassen om huisstofmijt en allergenen te verwijderen. Omdat u dit regelmatig moet doen, voldoet de hoes aan de eisen die dit stelt. De hoes is voorzien van Purotex, dat op natuurlijke wijze allergenen als huisstof en pollen opruimt, en van Adaptive, voor een optimale vochtafvoer en warmteregulatie.

Daarnaast doet u er goed aan om uw bedtextiel regelmatig op 60 of 95 graden te wassen voor bestrijding van allergenen.

Dekmatrassen

Voor diegene die echt het absolute topcomfort willen bieden wij verschillende soorten dekmatrassen aan. Een dekmatras is geen noodzakelijk onderdeel. Het zorgt er echter wel voor dat uw bed heerlijk zacht aanvoelt en laat u nog lekkerder slapen! Ook een dekmatras kan als broekmatras worden geleverd, als tweepersoons dekmatras of eenpersoons dekmatras. De dekmatrassen van Sleep & Dream worden met natuurlatex gevuld, afgewerkt met katoen en zuiver scheerwol.

Advies voor een goede nachtrust

We kunnen ons voorstellen dat u nog een nachtje slaapt over de aanschaf van een matras. Bij een van onze adviespunten bieden we u graag onafhankelijk advies, op maat voor uw wensen. Zien we u snel?

0